Inschrijvingen

Inschrijvingen 2022-2023

Onderstaande inschrijvingen gebeuren via een digitaal inschrijvingsformulier, tenzij anders aangegeven:

Inschrijvingen alle jaren en alle studierichtingen (1e, 2e en 3e graad)

• Van 1 t.e.m. 6 juli 2022 via het digitaal inschrijvingsformulier (vanaf 1/7, om 12 u, op deze pagina)
  • Van 22 t.e.m. 29 augustus 2022 via het digitaal inschrijvingsformulier
  • Na 29 augustus 2022 (enkel op afspraak)

Onderstaande gegevens zijn belangrijk:

• Gegevens van uw kind -> naam, adres, geboortedatum, geboorteplaats, rijksregisternummer, mailadres (optioneel)
  • Gegevens van 1 ouder -> naam, adres, telefoonnummer, mailadres (belangrijk voor de bevestigingsmail)
  • Is er een verslag van het CLB dat toegang geeft tot het Buitengewoon Onderwijs?
  • Is er een gemotiveerd verslag van het CLB (voor extra ondersteuning in het gewoon onderwijs voorzien volgens het M-decreet)?
  capaciteit vrije plaatsen
1A 210 0
1B 24 0

Aankoop boeken Anders dan in vele andere scholen hoef je bij ons vooraf geen boeken aan te kopen. Onze school voorziet in voldoende materialen die je dochter of zoon op 1 september mee naar huis krijgt. De betaling van de aangekochte boeken wordt in de loop van het eerste semester via overschrijving geregeld. Voor leerlingen die na Nieuwjaar aansluiten, schuiven deze data uiteraard op naar de start van het tweede semester.

De inschrijvende ouder verklaart dat hij in toepassing van de artikelen 374 B.W. en 375 B.W. handelt met de instemming van de andere ouder. Aarzel echter niet om ons te contacteren via eerste.graad@sjabi.be of bovenbouw@sjabi.be