Inschrijvingen

Inschrijvingen 2021-2022

Wens je nog in te schrijven in een van onze scholen, neem dan persoonlijk contact op met de directeur van de campus. Je kan een e-mail versturen of telefonisch contact opnemen. (Contactgegevens)

Capaciteit:

• 6de jaar Lassen-constructie
  • 7de jaar Fotolassen
  • Se-n-Se jaar Industriële onderhoudstechnieken

Aankoop boeken Anders dan in vele andere scholen hoef je bij ons vooraf geen boeken aan te kopen. Onze school voorziet in voldoende materialen die je dochter of zoon op 1 september mee naar huis krijgt. De betaling van de aangekochte boeken wordt in de loop van het eerste semester via overschrijving geregeld. Voor leerlingen die na Nieuwjaar aansluiten, schuiven deze data uiteraard op naar de start van het tweede semester.

Inschrijvingen 2022-2023

Onderstaande inschrijvingen gebeuren via een digitaal inschrijvingsformulier, tenzij anders aangegeven:

Voorrangsgroepen eerste jaar (= kinderen met broer of zus op school of kinderen van personeel Sjabi Secundair) * Van 14 februari t.e.m. 19 februari 2022  * Van 28 februari t.e.m. 5 maart 2022 Deze gebeuren via het digitale schoolplatform Smartschool.

Open inschrijvingen eerste jaar * Van 26 maart t.e.m. 16 april 2022 * Vanaf 19 april 2022 kan er ingeschreven worden tijdens de schooluren na telefonische afspraak.

Inschrijvingen alle jaren (1e, 2e en 3e graad) * Op zondag 15 mei 2022 (tijdens de opendeurdag op Campus Schuttershof) * Van 1 t.e.m. 6 juli 2022 * Van 22 t.e.m. 29 augustus 2022 * Na 29 augustus 2022 (enkel op afspraak)

De inschrijvende ouder verklaart dat hij in toepassing van de artikelen 374 B.W. en 375 B.W. handelt met de instemming van de andere ouder.

Aarzel echter niet om ons te contacteren via eerste.graad@sjabi.be of bovenbouw@sjabi.be

Zit je in het zesde leerjaar en neem je samen met je ouders graag een kijkje in onze school? Op zaterdag 12 maart 2022 nemen we jou mee op ontdekkingstocht doorheen onze school. We laten je kennismaken met onze campus, basisopties, zorg en zoveel meer!

Heb je nog specifieke vragen? Sluit dan zeker aan bij één van onze webinars. Tijdens deze webinars staan leerkrachten, leerlingenbegeleiding en directie je graag te woord.

Moet je de stap zetten van het tweede naar het derde jaar? Op donderdag 12 mei 2022 organiseren we een infoavond voor de studierichtingen op Campus Begijnhof en Campus Schuttershof. Het team van de bovenbouw (vanaf tweede graad) zal klaar staan om jou te begeleiden bij het maken van de juiste studiekeuze. Op zondag 15 mei 2022 kan je de sfeer komen opsnuiven tijdens de opendeurdag op Campus Schuttershof. Je kan dan ook inschrijven voor alle jaren van de eerste, tweede en derde graad.

Belangrijke data:

Sjabinfo eerste graad: 12/03